Ismerd meg vloggereinket!

Mi az a Pepsi Vloggerőpróba?

A Pepsi Vloggerőpróba az ország első olyan online felületen futó vetélkedője, ahol tényleg bármi megtörténhet. Az erőpróbákon négy, mindenre elszánt hazai vlogger vesz részt, név szerint: Szilva, I Have No Idea Hungary, Unfield és Goodlike. Négyüknek különböző feladatok során kell bebizonyítaniuk, hogy az igazi vlogger még a jég hátán is megél. A 4 erőpróba alatt versenyzőink pontokat szereznek a teljesítményünk alapján, ezáltal kialakul a küzdelem a „legrátermettebb vlogger” címért. Nem lesz könnyű dolguk, de ezt a díjat tényleg csak a legjobb nyerheti el. A versenyt nem csak követni tudjátok, hanem Ti is bekapcsolódhattok, sőt, ha szerencsétek van, akár 1.000.000 forintot is nyerhettek!

Hogyan nyerhetek?

Nyerni úgy tudtok, ha hétről hétre követitek az adást, és helyesen tippelitek meg a fordulók kimenetelét. Minden erőpróba végén különdíjat sorsolunk ki a tippelők között, az a felhasználó, aki a Pepsi Vloggerőpróba végére a legtöbb pontot szerzi meg, megnyeri a 1.000.000 forintos fődíjat.

Mit kell csinálnom?

Ahhoz, hogy részt vehess a játékban, először regisztrálnod kell a pepsi.hu oldalon. Ha ezzel megvagy, kövesd az adásokat, illetve a vloggerek beszámolóit, tippeld meg a forduló kimenetelét 3 különböző kategóriában, és gyűjtsd a pontokat! A pontszámításról bővebben itt olvashatsz, az adások és a tippelés menetrendjéről pedig itt.


Szereplők

Buda Márton – műsorvezető

Buda Márton 8 éven keresztül volt az ország egyik legnépszerűbb rádiócsatornájának a hangja. Most pedig – a rádiózást kicsit jegelve – a Pepsi Vloggerőpróba műsorvezetőjeként tér vissza. Figyeljétek minden héten, ugyanis rengeteg hasznos információt tudhattok meg tőle a versennyel és a pontozással kapcsolatban!

Szilva

Szilva a sminkek és az őszinte vélemények nagy mestere. Jól ismer minden szépségápolási terméket, bár kérdés, hogy ez mennyiben segíti majd a Pepsi Vloggerőpróbán. Abban viszont biztosak lehetünk, hogy az erőpróbák alatt fagyálló sminket fog viselni.

I Have No Idea Hungary

Ábel már jól ismeri a Pepsi Vloggerőpróba mottóját, miszerint „itt minden megtörténhet”. Ha az átlag hétköznapjairól is pörgős és vicces videókat tud csinálni, kíváncsian várjuk mit kezd majd erőpróbák okozta izgalmakkal.

Unfield

Unfield már napi szinten készít videókat zenékről, blogokról és az élet nagy kérdéseiről. Feltűnt a 2015-ös KiMitTube zsűrijében is, ahol amatőr videósok alkotásait véleményezte. Most viszont ismét a kamera másik oldalán fog szerepelni, és reméljük a napi, saját vlogjai és az erőpróbák beszámolói miatt nem lesz elhavazva.

Goodlike

Goodlike Marci igazi úttörő a magyar vloggerek táborában, tulajdonképpen az elsők közt vágott bele a műfajba. Kedvelt témái közé tartozik a popkulturális véleményformálás és a videójátékok boncolgatása, feltérképezése. Vajon a „nagy játékosnak” mennyire sikerül megállnia a helyét a tél kihívásaival szemben?


Share

Find
us
Facebook Facebook Instagram Instagram YouTube YouTube YouTube