Menetrend

Igaz, a Pepsi Vloggerőpróba során bármi megtörténhet, az azért mégsem, hogy videós tartalom nélkül maradjatok.
Az adások és a tippek leadásának a menete a következőképp fog alakulni a Vloggerőpróbák során:
a tartalmat kéthetes etapokban mutatjuk be, ezalatt az idő alatt tudtok szavazni is, de nem mindegy milyen sorrendben!

  • Minden hétfőn találkozunk, ugyanis ilyenkor fogjuk ismertetni veletek a vloggerek éppen aktuális, heti erőpróbáját. Ekkor kezdődik a tippelés is, viszont csak az első két kategóriában (Ki vállalja be, illetve ki teljesíti az erőpróbát?).
  • A szavazás a rá következő hétfőn lezárul, mi pedig összesítjük az első két kategóriában beérkezett részeredményeket.
  • Keddtől külön-külön bemutatjuk nektek az előző heti vlogvideókat, ti pedig elkezdhettek szavazni a 3. kategóriában (Milyen sorrendben végeznek a vloggerek a fordulóban?).
  • Hétfőn lezárul az utolsó szavazás is, kihirdetjük az eredményeket, jóváírjuk az adatlapotokon a megszerzett pontjaitokat, majd újból kezdődik a folyamat: ismertetjük az új forduló erőpróbáját, ti pedig elkezdhettek ismét tippelni az első két kategória eredményeire.
Az 1. erőpróba január 9-től, január 22-ig tart. Az első és a második kérdésre január 15-ig, a harmadik kérdésre január 22-ig tippelhettek. A 2. erőpróba január 23-tól, február 5-ig tart. Az első és a második kérdésre január 29-ig, a harmadik kérdésre február 5-ig tippelhettek. A 3. erőpróba február 6-tól, február 19-ig tart. Az első és a második kérdésre február 12-ig, a harmadik kérdésre február 19-ig tippelhettek. A 4. erőpróba február 20-tól, február 28-ig tart. Az első és a második kérdésre február 22-ig, a harmadik kérdésre február 26-ig tippelhettek.

Share

Find
us
Facebook Facebook Instagram Instagram YouTube YouTube YouTube